Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde başlatılan “Cumhuriyet Haftası Voleybol Turnuvaları” Efeler Atatürk Spor Salonunda devam ediyor.
Okullararası ve yıldız kızlar kategorisinde gerçekleştirilen turnuvaya 2003 - 2004 doğumlu sporcular katıldı. İki gruptan oluşan turnuvada A Grubunda Mustafa Kiriş Ortaokulu, Atabey Koleji ve Özel Başak Koleji, B Grubunda ise Gazipaşa Ortaokulu, Değişim Koleji ve Hacı Lütfiye Atay Ortaokulu yer alıyor.
Cumhuriyet Haftası Voleybol Turnuvasının ilk günü olan 24 Ekim 2016 tarihinde Atabey Koleji Mustafa Kiriş Ortaokulunu 3-0, Değişim Koleji Gazipaşa Ortaokulunu 3-1 mağlup etmeyi başardı. İkinci gün ise Mustafa Kiriş Ortaokulu Özel Başak Kolejini 3-1, Gazipaşa Ortaokulu Hacı Lütfiye Atay Ortaokulunu 3-0 mağlup etti.
26 Ekim 2016 Çarşamba günü oynanan maçlarda ise Atabey Koleji Başak Kolejini 3-0, Değişim Koleji Hacı Lütfiye Atay Ortaokulunu 3-1 mağlup etti.
Final Maçları Yarın Oynanacak
A grubunun birincisi Atabey Koleji ile B grubunun birincisi Değişim Koleji 27 Ekim 2016 Perşembe günü saat 15.30’da Aydın Lisesi Spor Salonunda final maçı oynayarak turnuvanın şampiyonunu belirleyecek.
Üçüncülük dördüncülük maçlarında ise Gazipaşa Ortaokulu Mustafa Kiriş Ortaokulu ile 27 Ekim 2016 Perşembe günü saat 13.00’da Aydın Lisesi Spor Salonunda karşılaşacak.
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından turnuva sonunda derece elde eden takımlara kupa, sporculara madalya takdim edilecek.