TÜRSAB Didim Bölgesel Yürütme Kurulunun 2. olağan genel kurulu yapıldı. Genel Kurulda 2 liste yarışırken asıl üyelerinin tamamı bayan olan sarı listede seçimi kazandı.
TÜRSAB Didim Bölgesel Yürütme Kurulunun 2. olağan genel kurulu yapıldı. TÜRSAB Didim BYK’nın kendi bürosunda yapılan genel kurula TÜRSAB Merkezi Yönetim kurulu üyesi Davut Günaydın’da katıldı. Genel kurulda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından üyelere seslenen Günaydın Acenteler olarak bir çok sıkıntılarının olduğunu belirterek TÜRSAB Genel Başkanı ve yönetiminin Turizm Bakanıyla görüşme yapacaklarını söyledi.
TÜRSAB olarak Kosgeb ile bir proje yaptıklarını ve 15 Temmuzdan sonraki süreçten sonra projenin yapılamadığını ve yeniden proje hazırladıklarını belirtip “Bu proje ile üyelerimize 100 bin TL’lik faizsiz 3 yıl ödemeli hibe verilmesini istiyoruz. Bu bize can suyu olacak. Herkes destek alıyor fakat biz alamıyoruz. Bunu yapmaya çalışıyoruz. Ayrıca Türkiye İhracatçılar meclisiyle görüşme yapıp biz de ihracat kalemleri içerisinde girmeyi planlıyoruz.”dedi.
Günaydın seçimlerin hizmet yarışı olduğunu belirterek kazanının TÜRSAB ve Didim olacağını dile getirdi.
Genel kurulda iki liste yarıştı. Aylin Bal’ın Sarı listesi ile Hüseyin Ortaç’ın mavi listesi yarıştı. Seçimlere 45 üyeden 32 üye katıldı. Hüseyin Ortaç’ın listesi 11 oy alırken asıl üyelerinin tamamı bayanlardan oluşan Aylin Bal’ın listesi 21 oy alarak seçimi kazandı. Aylin Bal’ın kazandığı listede Nihan Salıbaş, Neslihan Çavuş, Sevim Erdoğmuş Atilla ve Birsel Dündar yer aldı.