Adana’da, 3 mahalle muhtarı ve bir kooperatif başkanı, Fen İşleri Daire Başkanı Ragıp Bekaroğlu’nu ziyaret edip, Büyükşehir’in hizmetlerinden dolayı teşekkür etti, çiçek verdi.
Şakirpaşa Mahallesi Muhtarı Ali İzdaş, Onur Mahallesi Muhtarı Fatih Rüştü Tekin, Ova Mahallesi Muhtarı Alaattin Barış ve Şakirpaşa Dolmuş Kooperatifi Başkanı Cengiz Karakuş, Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Ragıp Bekaroğlu’nu ziyaret ederek, belediyenin mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Ragıp Bekaroğlu’na çiçek de sunan konuklar adına konuşan Ali İzdaş, “Yıllardır kanayan yaramız olan Şakirpaşa Caddesi’nde 3 bin 200 metre sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi. Çukurlardan, tozdan, çamurdan kurtulduk. TD 8 Deresi’nin ıslah çalışmaları sonucunda buraya akan pis su kesildi ve ilk etapta kötü kokudan dolayı yaşadığımız sıkıntı sona erdi. Şakirpaşa, Ova Mahallesi, Aydınlar Mahallesi, Fevzipaşa Mahallesi, ATİKOP ve Metal Sanayi Sitesi, drenaj kanalının yapılmasının ve faaliyete geçirilmesinin ardından pis kokudan kurtuldu. Şakirpaşa’yı sanayiye bağlayan köprü 30 metre genişliğinden 60 metreye çıkarıldı. Mevcut köprünün daha ilerisinde yeni bir köprüye de sahip olduk. Sanayi sitesi içindeki yol asfaltlanıyor. Bu hizmetlerin hepsi için Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Bey’e ve belediye bürokratlarına çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Ragıp Bekaroğlu da, muhtarların ve kooperatif başkanının getirdiği çiçeği Başkan Hüseyin Sözlü adına aldığını belirterek, Adana Büyükşehir Belediyesi olarak, Adanalıların ihtiyaçlarına cevap vermek için, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün talimatları doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini söyledi.