Aydin İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı özel okul ve kurumlar genel değerlendirme ve istişare toplantılarının birincisi Aydın genelinde faaliyet gösteren özel okulların temsilcilerin katılımlarıyla yapıldı.
Efeler Halk Eğitimi Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Özel Öğretim Bölümü Şube Müdürü Hüseyin Hakan Durum, il genelinde faaliyet gösteren özel anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerin temsilcileri katıldı.
Değerlendirme toplantısı açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, “Özel okullar Aydın’ın eğitimine önemli katkı vermektedir, ilimizdeki özel okul başarıları Türkiye’de örnek teşkil edecek seviyededir. Gelinen bu seviyeden ve başarı düzeyinden dolayı özel okul kurucu müdür ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Özel okulların içinde bulundukları sıkıntıları çözmek, başarı seviyelerini daha üst düzeylere çıkarmak, karşılaşılan sorunları gidermek hususunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak tüm çalışanlarımızla birlikte her türlü gayret ve fedakarlığı göstermeye devam edeceğiz” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Özel Öğretim Bölümü Şube Müdürü Hüseyin Hakan Durum ise, toplantı gündeminde yer alan diğer hususlarla ilgili açıklamalarda bulunarak özel okullarda uygulamada karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.