Aydın’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında özel sporcular ile Efespor Basketbol Takımı arasında gösteri maçı düzenlenecek.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde Engelliler Spor Merkezi’ne kayıtlı özel sporcular ile Aydın Büyükşehir Belediye Efespor Basketbol Takımı arasında 01 Aralık 2016 Perşembe günü saat 10.30’da Atatürk Spor Salonunda gösteri maçı düzenlenecek. Söz konusu müsabakaya Aydın Atatürk Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu, Hacı Hüseyin Aslan Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu ve Ekrem Çiftçi İlkokulunda eğitim gören özel sporcular katılacak.
Türkiye Basketbol 2.Lig’de mücadele eden Aydın Büyükşehir Belediye Efespor’a karşı dönüşümlü olarak oynayacak özel sporcular hünerlerini sergileyecek. Özel sporcuların arasında 2016 Şubat ayında Türkiye Özel Sporcular Basketbol Bölge Şampiyonasında 3’üncü olan takımın özel sporcuları da yer alacak.
3 Aralık Dünya Engelliler gününe dikkat çekmek amacıyla Atatürk Spor Salonunda 01 Aralık 2016 Perşembe günü saat 10.30’da gerçekleştirilecek olan basketbol gösteri maçına okullardan katılacak öğrenciler de tribünleri doldurarak destek verecek.