Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi ile Ayvalık Ticaret Odası tarafından organize edilen 12. Ayvalık Zeytin Hasat Günleri, stand-up tadında yapmış olduğu eğitim seminerleriyle yüreklerde taht kuran Kişisel Gelişim Uzmanı Eğitimci-Yazar Dr. Şaban Kızıldağ’ı ağırlamaya hazırlanıyor.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Benhan İbrahim Kantarcı, ‘Ayvalık’ın damadı’ olarak nitelendirdiği Dr. Şaban Kızıldağ’dan büyük bir övgüyle söz etti.
ATO Başkanı Kantarcı yaptığı basın toplantısında; 12. Zeytin Hasat Günleri’nin ilk gününün akşamı saat 19.30’da Kişisel Gelişim Uzmanı, Eğitimci-Yazar Dr. Şaban Kızıldağ’ın ‘Her Şeye Rağmen, Mazeret Yok’ adını taşıyan sunumunun olacağını belirtti.
Başkan Kantarcı yaptığı açıklamada, “Hasat Günlerimizin ilk akşamında gösterimde olacak bu inanılmaz şova herkesin katılması gerektiğini ve mutlaka bu gösterimi izlemelerini arzuluyoruz. “ diyerek, toplantıya katılan tüm basın mensuplarından bu gösterimle ilgili haberlerin yapılmasını istedi.
Başkan Kantarcı, “Dr. Şaban Kızıldağ’ın tek kişilik gösterimine gelenlerin çok şey kazanacağını, gelemeyenlerin ise çok şey kaybedeceğine inanıyorum. Bu gösterimin halkımıza ne kadar çok duyurulabilirse, o kadar çok katılımın olacağını ve halkımızın bu muhteşem şovu mutlaka izlemelerine katkıda bulunulması gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.