Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Adana’da yaşanan yangın sonucu hayatını kaybeden öğrenciler ve trafik kazasında hayatını kaybeden ünlü oyuncu Erdal Tosun hakkında başsağlığı dileklerinde bulundu.
Burhaniyeli olan usta oyuncu Erdal Tosun meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybederek sevenlerini derin bir kedere boğdu. Ani ölümünün ardından Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal da usta oyuncu için başsağlığı dileklerinde bulundu. “Burhaniye sevdalısı olan hemşerimiz Erdal Tosun’un vefatına üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım. Burhaniye’nin yetiştirdiği, her fırsatta Burhaniye’ye gelerek burada zaman geçiren değerli oyuncu, büyük usta Erdal Tosun hazin bir trafik kazasında hayatını kaybederek sevenlerini ve yakınlarını olduğu kadar biz Burhaniyelileri de derinden üzdü. Ben, Usta oyuncuya Allah’tan rahmet dileyerek, sevenlerine, yakınlarına ve Burhaniyelilere başsağlığı diliyorum mekânı cennet olsun” dedi.
Adana’da meydana gelen Öğrenci Yurdu yangınında vefat eden öğrenciler ve eğitmenleri için de başsağlığı dileyen Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal “Çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. Toplum olarak insan hayatına daha çok önem vermeliyiz. Acılı ailelere sabırlar diliyorum” dedi.