Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde, belediyenin vizyon projeleri arasında yer alan kent meydanı düzenleme, otopark ve belediye binası projesi çalışmalarında sona gelindi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığınca yapımı devam eden proje kapsamında meydanlar çiçek açmaya başladı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığınca sabah saatlerinde ummalı başlayan çalışma ile çiçekler dikildi, peyzaj çalışması gerçekleştirildi. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş da çalışmaları yakından inceleyerek çalışanlarla birlikte çiçek dikti.
Sındırgı’nın daha modern ve yaşanabilir bir ilçe olacağına söyleyen Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş “Rabbime şükrediyorum ki bizlere vatandaşlarımızın huzuru ilçemizin geleceği için bu tür güzel çalışmaları yürütmeyi nasip etti. Meydan projemiz, kapalı otopark ve belediye binası inşaatımız hemen hemen tamamlanmak üzere. Ara bağlantı yolların da da çalışmalarımız devam ediyor. Elbette halkımız ile birlikte bir süre cefa çektik. Çalışmaları bitirdiğimizde hep birlikte sefasını süreceğiz. Bugün de Büyükşehir Belediyemiz Kentsel Tasarım Müdürlüğü ekipleri ummalı bir çalışma ile meydanımızı yeşillendirmeye başladı. Büyükşehir yatırımlarından ve projelerimize olan desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur’a şahsım ve ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. İlçemizin geleceğini şekillendirmek için çalışmalarımız artarak devam edecek" dedi.