Fındıklı Belediyesi’nden zorunlu banyo paylaşımı Fındıklı Belediyesi’nden zorunlu banyo paylaşımı

Seçim çalışmalarına Fındıklı İlçesinde kapı, kapı sokak sokak gezerek devam eden Belediye Başkan adayı Kutluata’ya ziyaretlerinde Fındıklı İlçe Başkanı Ali Şimşek, İlçe Yönetimleri, Belediye Başkan aday adayları, Belediye Meclisi ile İl Genel Meclis üye adayları eşlik etti.

“En büyük zenginliğimiz, gönül birlikteliğimiz”

Yaptığı ziyaretlerinde Belediye Başkan adayı Gürhan Kutluata “Ramazan sevincini yaşadığımız bugünlerde halkımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Şu ana kadar görev aldığım konumlardaki bilgi birikimlerimizi, enerjimizi belediyemize aktararak, Fındıklılı hemşehrilerimizi daha ileriye götürmek amacındayız. Gücümün yettiğince her an halkımızla iç içe olmaya çalıştım. Fındıklımızın ihtiyaçlarının farkındayız. Bu tespitlerle yola çıkarak devletimizin iktidar gücünü arkamıza alarak, halkımıza gereken hizmeti vereceğiz.

Allah’ın izniyle hemşehrilerimizin destekleriyle başarılı olacağımıza inanıyoruz. Belediyemizin de gönlümüzün de kapıları her daim tüm vatandaşlarımıza sonuna kadar açık olacak. Bugüne kadar Fındıklılı hemşehrilerimiz için yapmış olduğumuz hizmetler bundan sonra yapacaklarımızın teminatı niteliğindedir. En büyük zenginliğimiz, gönül birlikteliğimiz, gönülleri almaya geliyoruz. İnandığımız bu yolda ekip tamam, vakit tamam, durmak yok yola devam” dedi.

“Fındıklı ilçemizi yeniden AK Parti’nin eser ve hizmet siyasetiyle buluşturacağız”

Seçim vaatleriyle ilgili bilgiler aktaran Başkan adayı Gürhan Kutluata “İlçemizi kentsel dönüşümle yeniden yapılandıracağız. İlçemizi daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için yola çıktık.

Kentsel dönüşüm çalışmaları öncesinde vatandaşımızın konut ve iş yeri ihtiyacını karşılamak ve mağduriyet oluşmasını engellemek için rezerv konutlar inşa edeceğiz. Hizmetleri devlet destekleriyle en üst seviyeye taşımaya geliyoruz. İlçemize bir Fen Lisesi kazandırmak istiyoruz.Allah’ın izniyle başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, tüm teşkilatımızın desteğiyle Fındıklı’ya ilk kapalı yüzme havuzunu kazandıracağız.

İlçemize Küçük Sanayi Sitesi kazandırıp, esnafımızı rahatlatacağız. Hem üretim yapan vatandaşlarımıza destek olacak ve yöresel ürünleri tüketiciyle buluşturacak, hem de ilçemizin ekonomisine katkı sağlayacak bir ‘Pazar Yeri’ tesis ederek, halkımızın hizmetine sunacağız. Bizim motivasyonumuz tam, enerjimiz tam. Allah’ın izniyle Fındıklı ilçemizi yeniden AK Parti’nin eser ve hizmet siyasetiyle buluşturacağız” dedi.