Trafik ekipleri vatandaşları uyardı: ’Hayatla Yarışılmaz’ Trafik ekipleri vatandaşları uyardı: ’Hayatla Yarışılmaz’

Nazilli Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında tüm yörelerden eşsiz eserlerin seslendirileceği Türkülerle Bahara Merhaba konseri düzenliyor.

Nazilli Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Bahar Konseriyle müzik severler buluşuyor. Nazilli Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, Şef Orhan Yeşiltepe yönetiminde 26 Nisan 2024 Cuma günü Saat 20.30’da Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonunda tüm halka açık ve ücretsiz Bahar Konserini gerçekleştirilecek. İki bölümden oluşacak konserin sunumunu muhteşem yorumu ile Yücel Bildiren yapacak. İlk bölümde 12, ikinci bölümde de 12 olmak üzere toplamda 24 türkü korist ve solistler tarafından seslendirilecek.

Baharın coşkusunu ve yenilik hissini müziğin evrensel diliyle Nazillilerle buluşturmaya devam ettiklerini belirten Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, “Doğanın yeniden canlanışı ve umut dolu bir mevsim olan baharın güzellikleri doyasıya sağlıkla kutlayabilmek hepimiz için çok önemli. Nazilli Belediyesi Türk Halk Müziği topluluğunun birbirinden değerli korist ve solistleri ile baharı bu seferde türkülerle karşılıyoruz. "Bahara Merhaba" konserine tüm türkü sever vatandaşlarımızı davet ediyorum" ifadelerini kullandı.