AK Parti Ekim ayı İlçe Danışma Toplantısı Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin, AK Parti Belediye Meclis üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar ve partililer katıldı. Toplantı öncesinde katılımcılara aşure ikramı yapılırken, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı bir süre partililer ile sohbet etti. Daha Sonra toplantının yapılacağı Konferans salonuna geçen partililer, 15 Temmuz Darbe girişimi sonrasında yaşanan olayların anlatıldığı video ve slayt gösterisini izlediler. Uzun süre alkış alan slaytın ardından toplantıda ilk olarak Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin söz aldı. Çetin, “AK Parti olarak 15 temmuz akşamı ve sonrasında tüm Türkiye’de ve ilçemizde meydanlarda, ülkesi ve ülkesinin geleceği için günlerce bekleyen demokrasi nöbeti kahramanlarına teşekkür etmek istiyorum” dedi.
İlçe Başkanı Mesut Çetin’in ardından konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ise, “Bizler, sizler tarafından bize verilen görev neticesinde üzerimize düşen her görevi yapmaya hazırız” dedi. 15 Temmuz süreci ile olarak konuşan Başkan Bakıcı, “Partimizin her kademesinde yer alan çok sayıda vatandaşımız o gün orada meydanlardaydı, asıl kahramanlar bayrağı için vatanı için orada yer alan sizlersiniz. AK Parti’de siyaset yapıyor olmak, orada sizlerle birlikte ülkemiz için nöbet tutmak, o akşamın en güzel göstergesidir. Sizler bizlerin yanında yer aldığınız için hepinize teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.
Bozüyük’te çevre köylerde yapılan ve yapılacak olan projeler ile ilgili olarak ise, “Yerel yönetim olarak Bozüyük’ün gelişmesi için ve geleceğimiz için gerekli tüm yatırımları gerçekleştiriyoruz” diyen Başkan Bakıcı, slayt eşliğinde yeni projelerini anlattı.
Konuşması uzun süre alkış alan Başkan Bakıcı’ya daha sonra AK Parti İlçe Başkanı Çetin tarafından tüm AK Partililer adına 15 Temmuz sürecinde gösterdiği dirayet ve gerçekleştirdiği programlar için teşekkür edilerek Başkan Bakıcı’nın demokrasi nöbetlerinden bir fotoğrafı hediye edildi.
Toplantının ikinci bölümünde ise parti yönetimi partililer tarafından gelen sorular cevaplandırıldı.