Hatem Akın’ın açtığı sohbet sitesi, Türkiye’nin en çok ziyaret edilen arkadaşlık ve sohbet sitelerinden oldu. Akın, site ile elde ettiği kazançla zenginler arasına girdi.
Hatem Akın, açtığı kelebek.org isimli web sitesiyle kullanıcılarının beğenisini kazanarak, mobil dünyanın gereksinimlerini karşılayarak, tamamen mobil uyumlu arayüz ve mobil uygulama ile Türkiye’nin gelişmiş sohbet sistemine sahip mobil sohbet uygulamasıyla başarıyı sağladı. Her gün siteyi mobil uygulama, offline sohbet programı ve mobil arayüz üzerinden 300 binden fazla kişinin ziyaret ederek sohbet edip sosyalleşiyor.
Sohbet ederken canlı DJ’lerin yaptığı yayın ile sohbet keyfini ikiye katlayan kullanıcılar günde en az 6 kere siteyi ziyaret ediyor. Günlük 300 binin üzerinde tekil ziyaretçi, siteye farklı zamanlarda girişler yapıp dolaşıyorlar. Diğer sayfalarla günde 2,1 milyon sayfa gösterimi ile site internet reklamlarından iyi paralar kazanıyor.
Web sitesini açarken ilk amacının sadece dostlarıyla sohbet edecek kaliteli bir ortam oluşmasını sağlamak olduğunu belirten kurucu Hatem Akın, aldığı yeni yatırımlarla beraber 2017 yılında günlük 5 milyon sayfa gösterimini hedeflediklerini ve özel organizasyonlarla ve ünlü isimlerle anlaşma yaparak çok özel sohbet söyleşileri planladığını belirtti.