Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi bünyesinde vatandaşların hizmetine sunulan Beyaz Masa Birimi sayesinde vatandaşların yüzü güldü.
Adilcevaz Belediyesi bünyesinde hizmet veren ve vatandaşların sorunlarını kısa zamanda ilgili birimlere iletilerek çözümünü sağlayan, gerçekleştirdiği bu çalışma ile ilçe halkının güvenini ve takdirini kazanan Beyaz Masa Birimi, başarılı çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Halk ile belediye arasındaki iletişim kopukluğunu gidererek halkın sorunlarını rahatça aktarabileceği bir birim haline gelen ve sorunların çözümü için hızlı ve etkili bir şekilde çalışan Beyaz Masa Birimini her gün onlarca vatandaş ziyaret ederek sorun ve şikayetlerini bildiriyor.
Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Beyaz Masa Birimini ziyaret ederek, birim müdürü Erhan Uluğ’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Başkan Gürsoy, Beyaz Masa Birimi sayesinde vatandaşın sorunlarını en kısa sürede çözüme kavuşturduklarını ifade ederek, “Göreve geldiğimizde halkımızın belediye hizmetlerinden daha iyi bir şekilde faydalanabilmesi için Beyaz Masa Birimi kurduk. Bu birim sayesinde halkımız sorunlarını belediyemize daha kolay bir şekilde iletip hizmetlerimizden daha hızlı bir şekilde faydalanmaktadır. Vatandaşlarımız Beyaz Masa 153’ü arayarak veya şahsen Beyaz Masa Birimine gelerek dilek ve şikâyetlerini bildirebilir ve takip edebilirler. Herhangi bir işin takibi için Beyaz Masa’daki görevlilerimiz belediyeye gelen vatandaşımıza sorun ve şikâyetleri hakkında yardımcı olmaktadır. Buradaki amacımız vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet sunmak ve sorunlarını daha hızlı bir şekilde çözmektir” dedi.
Beyaz Masa Biriminin çalışmaları hakkında Başkan Gürsoy’a bilgi veren Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Erhan Uluğ ise, vatandaşın sorunlarını en hızlı biçimde çözmeye çalıştıklarını ve vatandaş memnuniyetini ön planda tuttuklarını söyledi.