TEKİRDAĞ,()-TEKİRDAĞ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi işbirliğinde 1-2-3 Haziran tarihlerinde düzenlenecek 54. Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali için festival komitesi koordinasyon toplantısında bir araya geldi.
Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkan Ekrem Eşkinat’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Behçet Atlı, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Güler, Süleymanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Süleymanpaşa İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü,  Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanlığı, Tekirdağ Kebapçılar, Tatlıcılar, Köfteciler ve Lokantacılar Esnaf Odası, Tekirdağ Macar Dostluk Derneği Başkanlığı ve Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanlığı temsilcileri katıldı.
54. Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali programının görüşüldüğü toplantıda son hazırlıklar gözden geçirilirken festivalin bu yıl ramazan ayı içerisinde yapılmasından dolayı farklı bir konsept ile Tekirdağlıların karşısına çıkacağı ifade edildi.