ANTALYA, () - ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB), Finike'de iftar verdi.

AESOB'un Finike'de verdiği iftara, Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Finike Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Oskay, Finike Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yakup Alagözoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Engin Genç, Finike Sahil Güvenlik Bot Komutanı Cenk Çaka, CHP Finike İlçe Başkanı Okan Tanır, MHP Finike İlçe Başkanı Hakan Türksoy, Finike Mal Müdür Vekili Mustafa Çiftçi, AESOB yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyeleri, Kemer, Kumluca, Finike, Demre ve Kaş'taki oda başkanları, esnaf ve sanatkarlar katıldı.

İftar programında konuşan AESOB Başkanı Adlıhan Dere, 1 Mayıs'ta yapılan seçimli olağan genel kurulunu yaparak güven tazelediklerini söyledi. Kemer'den Kaş'a kadar oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin kendisine destek verdiğini ifade eden Başkan Dere, "Bizleri 4 yıllığına seçtiniz, bizler de 4 yıl sizlere en iyi hizmeti vermeye çalışacağız" dedi.

Birlik ve beraberliği sağlamlaştırmak adına geleneksel olarak iftar programları düzenlediklerini ifade eden Başkan Dere, "Bu kapsamda Finike'de iftar veriyoruz. Kaş, Demre, Kemer ve Kumluca'ya eşit mesafede olduğu için burada iftarımızı verdik. Önümüzdeki günlerde de diğer ilçelerimize yönelik iftar programlarımız olacak" dedi.

Finike Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü de "Ramazan ayı birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyelere çıktığı özel bir ay. Bu iftar sofraları birliğimizi güçlendirmeye vesile oluyor. Toplumun her kesimi bu sofralarda bir araya geliyor. Ben bu sofralarda buluşmamıza vesile olan Birlik Başkanımız Adlıhan Dere ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlik ve beraberlik içinde daha hayırlı yarınlara, daha güzel günlere hep beraber kavuşuruz" dedi.

FOTOĞRAFLI