ANTALYA, () - KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akdeniz Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) öğrencileriyle birlikte Afrin'de şehit düşen askerler anısına ağaç dikti.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akdeniz Üniversitesi İİBF öğrencileriyle, Afrin'de şehit düşen askerler anısına Naim Süleymanoğlu Parkı'na orkide, keçi boynuzu, top akasya, gülibrişim, manolya, katalpa, jakaranda, oya, ipek sığla, Avustralya kauçuğu olmak üzere 133 ağaç dikti. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin'de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerleri rahmetle andığını belirten Başkan Böcek, onların anısını Naim Süleymanoğlu Parkı içerisinde diktikleri ağaçlar ile yaşatmak istediklerini söyledi.
İİBF Dekanı Ahmet Uzun ve Dekan Yardımcısı Mustafa Öztürk'e duyarlı yaklaşımlarından ötürü teşekkür ettiğini belirten Başkan Muhittin Böcek, şehitler anasına yapılan bu projeye ortak olan öğrencileri de tebrik ettiğini kaydetti. Başkan Böcek, "Afrin'de şehit düşen askerlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Tüm Türkiye'nin başı sağ olsun" dedi. İİBF Dekanı Ahmet Uzun ise projeye dahil olmaktan duydukları memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

FOTOĞRAFLI