Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, () - AK Parti Samsun Milletvekili ve Afyonkarahisar koordinatörü Fuat Köktaş, partisinin Afyonkarahisar İl Başkanlığını ziyaret etti, 18 Ağustos'ta yapılacak kongre hakkında bilgi verdi.

Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen ve partililer tarafından karşılanan Samsun Milletvekili ve Afyonkarahisar koordinatörü Fuat Köktaş, teşkilat mensupları ile büyük kongre öncesi fikir alışverişinde bulundu. Teşkilatlara önem veren bir parti olduklarını vurgulayan Köktaş, Afyonkarahisar halkının Ak Parti'ye olan teveccühünü her seçimde gösterdiğini dile getirdi.

BÜYÜK BİR EKONOMİK SAVAŞIN İÇERİSİNDEYİZ

18 Ağustos Cumartesi günü yapılacak büyük kongrenin Türkiye için önemli olduğuna değinen İl Başkanı Hüseyin Sezen, son günlerde Türkiye üzerinde ekonomik bir savaş oynandığını belirtti. Sezen, "18 Ağustos bizim için de Türkiye için de çok önemli bir tarihtir. Çünkü bu tarih, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin yeniden tazelendiği ve güçlü bir Türkiye yolunda 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda atılacak adımların ve izlenecek yolun gözden geçirildiği, güncellendiği gün olacaktır" dedi.

Konuşmaların ardından toplantı soru-cevap şeklinde devam etti.

FOTOĞRAFLI