İbrahim EMÜL/OSMANİYE, () - AK PARTİ Osmaniye İl Başkanı Avukat Hamza Tor, "İstikbalimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize verdiğimiz sözü tutarak, Türkiye'yi lider ülke yapma hedefimize, kararlılıkla yürüyeceğiz. Aziz Milletimizin kutlu yürüyüşünü engellemek için yapılan tüm girişimler, adı her ne olursa olsun, hangi mecrada yapılırsa yapılsın, Milletimizin kararlı ve dik duruşu, AK Parti kadrolarının azmi ve gayreti ile boşa çıkacaktır. Büyük ve Güçlü Türkiye, çocuklarımıza borcumuzdur" dedi.
Başkan Tor, yönetim kurulu üyeleriyle il teşkilatında düzenlediği basın toplantısında, Ak Parti'nin 6'ncı Olağan Büyük Kongresi'nin 18 Ağustos'ta Ankara Kapalı Spor Salonunda yapılacağını ifade etti.
16 Nisan 2017 Halk Oylaması sonrası milleti onayını, 24 Haziran seçimleri ile teyidini alan ve böylece hayata geçen Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemiyle birlikte Türkiye'de yeni bir dönem başladığını anımsatan Başkan Tor, "Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, kurucusu olduğu, "yuvam, sevdam, aşkım' dediği partisine geri dönmüştür. 6. Olağan Büyük Kongre ile partimiz, içinde bulunduğumuz bu yeni sürece uyum aşamasını tamamlayacaktır. AK Parti, Türkiye'ye hizmet etmeye ahdetmiş, bir parti olmanın getirdiği sorumluluk bilinciyle, bir demokrasi şöleni içerisinde kongresini yapacaktır" dedi.

FOTOĞRAFLI