Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, ()-KIRIKKALA'de kan kanseri eşi Hüseyin Kılıç (80) için AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen'den yardım isteyen 2 çocuk annesi Yaşar Kılıç'ın isteği yerine getirildi.
Kırıkkale'de yaşayan Yaşar Kılıç, kan kanseri olan eşi Hüseyin Kılıç'ın Gümüşhane’de yaşayan kızının evine tam donanımlı bir ambulansla nakli yapılması için AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdalen'i telefon aradı. Kendisine gelen bu talep sonrası Başkan Dağdelen, Kılıç ailesini önceki gün evlerinde ziyaret etti. Ziyaretin ardından kısa bir süre içerisinde Hüseyin Kılıç'ın tam donanımlı bir ambulansla nakli sağladı.

Başkan Dağdelen'e teşekkür eden Yaşar Kılıç, "Sesimi duyup buraya kadar geldiniz ya, bize dünyaları verdiniz. Cumhurbaşkanımızın sizin gibi yol arkadaşları varken sırtı yere gelmez" dedi.

Başkan Dağdelen ise, "Bizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde AK Parti olarak sizlerin sorunlarına çözüm bulmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Sorumluluğumuzun ne kadar ağır olduğunun farkındayız, ancak bu bizleri yıldırmıyor. Vatandaşlarımızın refahı, huzuru ve sağlığı için gece gündüz demeden hizmet üretmeye devam ediyoruz. Hayatını ve bütün emeğini ailesine, milletine, ülkesine adamış siz yaşlılarımıza hizmet götürmek ve memnun etmek, hepimiz için toplumsal bir görev olduğu kadar, aynı zamanda bir insanlık vazifesidir. Rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin" diye konuştu.

 

FOTOĞRAFLI