ÇANAKKALE’de, AK Parti 6. Olağan İl Kongresi sonucunda, mevcut il başkanı Yeşim Karadağ tek aday olarak girdiği seçimde güven tazeledi.

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı Anafartalar Spor Salonu’ndaki 6. Olağan Kongresine tek liste olarak giden AK Parti’de, mevcut il başkanı Yeşim Karadağ delegelerin oyları ile bir dönem daha göreve seçildi. AK Parti’nin tek kadın il başkanı olan Yeşim Karadağ, yönetim kurulu listesinde, daha önce yönetiminde çalıştığı isimlerin yanı sıra eski yönetimlerde ve parti kademelerinde görev almış isimlere yer verdi.

AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, “AK Parti’de kongre demek birlik, yenilenmek, şölen demektir. 22 aylık görev sürem boyunca istemeden kırdığım kim varsa hakkını helal etsin. AK Parti kadrolarında görev alan herkes baş tacımızdır. 2019’a giderken tertemiz bir sayfa açıyoruz ve tüm teşkilatımız kenetlenmiş olarak, Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan ve Milletvekilimiz Ayhan Gider öncüğünde Çanakkale’de AK Parti bayrağını daha da ileriye götüreceğimize söz veriyoruz” dedi.

ÇANAKKALE, ()

FOTOĞRAFLI