SAMSUN, () – SAMSUN AK Parti Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, “Cumhurbaşkanımızın Samsun'a verdiği değeri karşılıksız bırakmayacağız. Gece gündüz çalışacağız” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili adaylarının açıklanmasının ardından, 24 Haziran seçim startı sahada verildi. Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Orhan Kırcalı, Bekir Keleş, Elif Coşkun Bilgin, Caner Göktepe ve Muhammet Yasir Okudan ile birlikte ilçe ziyaretleri gerçekleştirdi. İl Başkanı Hakan Karaduman’ın eşlik ettiği adaylar Terme, Salıpazarı, Çarşamba ve Ayvacık teşkilatlarını ziyaret ederek, seçimler hakkında istişarelerde bulundu. Ziyaretlerde açıklama yapan AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye’nin önündeki tüm engellerin kalkması için 24 Haziran seçimlerinin büyük önem taşıdığını söyledi.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

İstikrarın sürmesi, partimizin oy oranını arttırmak için yorulmadan çalışacaklarını belirten Yılmaz, “Bu seçimler gerçekten çok önemli. Cumhurbaşkanımızın Samsun'a verdiği değeri karşılıksız bırakmayacağız. 24 Haziran'a kadar tüm adaylar sahada olacağız. Samsun her geçen gün gelişmekte olan bir şehir. Bu gelişim için bugüne kadar Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak verdiğim hizmetleri bundan sonra milletvekili olarak vermek için, gerekirse uykusuz kalarak bu süreci tamamlayacağız. 2018 genel seçimlerinin önemini bilen, bilinçli bir teşkilata sahip olmak ülkenin akıbeti için duyduğumuz kaygıları azaltıyor ve geleceğe güvenle bakmamızı sağlıyor” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI