AK Parti Kadın Kolları İzmir İl Başkanı Gözde Keskin, yapılacak olan mayıs ayında yapılacak Kadın Kolları Kongresi'nde aday olmayacağını açıkladı. Keskin, "Kongre ile geldim ve 3 yıllık görev süremi doldurdum. Artık yeni kadın arkadaşlarımızın öne çıkması, keşfedilmesi gerektiğini düşünüyorum" dedi.

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, yapılacak olan Kadın Kolları İl Kongresi'nde aday olmayacağını açıkladı. 3 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevini, yapılacak kongre ile sonlandıracağını belirten Keskin’in gerekçesi, partide keşfedilmemiş kadınların öne çıkması. Aldığı kararın sıkıntılı bir süreçten kaynaklanmadığını belirten Keskin, "Parti büyüklerimiz ile yaptığımız görüşmeler sonucunda bu kararı aldım. 3 yıldır bu görevi yapıyorum, artık yeni arkadaşlara yol açmamızın gerekli olduğunu düşünüyorum. Yine Aydın Şengül ile çalışmaya devam edeceğim. Yenilenme sürecinde bunun faydalı olacağını düşünüyoruz" dedi.

"VİCDANEN RAHATIM"

Görev süresi boyunca ciddi çalışmalar ortaya koyduğunu söyleyen Gözde Keskin, vicdanen rahat olduğunu belirtti. Keksin, şunları söyledi:

"3 seçim geçirdik, bir darbe atlattık. Bir başkan için yoğun geçen bir süreçti, ekibimizle birlikte ciddi saha çalışmalarına imza attık. Etkinlikler yaptık. Ben vicdanen çok rahatım. Elimden geleni ekibim ile birlikte yaptım. Bundan sonra gelecek arkadaşların bayrağı daha da ileri taşıyacağını düşünüyorum. Göreve seçilecek olan arkadaşlarımız, eminim ki en az benim kadar, hatta daha iyi görev yapacaklarına inanıyorum. Sürekli yanlarında olacağım."

Umut KARAKOYUN / İZMİR, ()

FOTOĞRAFLI