MERSİN, () – MERSİN’de Akdeniz Belediyesi, merkez -kırsal ayırımı yapmadan ilçeye bağlı her mahalleye ihtiyaç duyulan hizmetleri götürmeye, böylece Akdeniz’in çehresini değiştirip dönüştürmeye devam ediyor.
Akdeniz Belediyesi’nin; Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, mevsim koşullarının uygun hale gelmesiyle birlikte, belirlenen plan ve program kapsamında İhsaniye, Nusratiye, Turgutreis, Sarıibrahimli ve Huzurkent Gazi mahallelerinin sokaklarında asfalt serimi, kilit taşı kaplama, kaldırım yenileme ve yama hizmetlerini yerine getirdi.
Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, vatandaşların yaşadığı sorunları çözmek için hizmet ekiplerinin 7 gün 24 saat esasına göre çalıştığını belirterek, "Akdeniz’de yaşamı güzelleştiren, vatandaşlarımızın günlük hayatını kolaylaştıran hizmetlerimiz devam ediyor. Belediyemizin sahip olduğu bütçeyi ve mali kaynaklarını da mahallelerimize eşit, kaliteli ve uzun ömürlü hizmet için kullanıyoruz. Hiçbir vatandaşımız hiç merak etmesin! Kent merkezinin yanı sıra, kırsal mahallelerde yaşayıp yıllarca hizmete susayan vatandaşlarımıza ihtiyaç duydukları bütün hizmet ve projeleri eksiksiz yerine getireceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI