AKŞEHİR Belediyesi, mahalle iftarları programı kapsamında Selçuk Mahallesi'nde iftar yemeği verildi.  
İftar yemeği öncesi Akşehir Belediyesi Fasıl Grubu tarafından ilahi ve tasavvuf müziği eserlerinden oluşan dinleti sunuldu. Güdük Minare Mescidi civarında gerçekleştiren iftar yemeğinde Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya sofraları tek tek gezip sohbet etti. Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından iftar öncesi bir konuşma yapan Başkan Akkaya, Selçuk Mahallesi’nin Akşehir’in en eski ve adı tarih kokan bir mahallesi olduğuna değinerek “Selçuk Mahallemiz gurur duyduğumuz ve sevdiğimiz bütün diğer mahallelerimiz gibi güzide mahallelerimizden birisidir. İnşallah Ramazan boyunca geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda köy ve kasabalar da olmak üzere tüm mahallerimiz de iftar programlarımız devam edecektir. Hatırladığınız gibi 2014-2015 yılında Nasreddin Hoca Meydanımızda toplu iftar yapmıştık. Daha sonraki yıllarda da, bizzat mahallelere giderek iftar programlarına katılalım, gelemeyen hemşerilerimize ayağında bu iftar programını icra edelim diye bir proje geliştirelim istedik ve projemiz devam ediyor. İnşallah 5 yıllık dönemim içerisinde belediye meclis üyelerimizde beraber tüm mahallelerimizde mahalle iftarlarını gerçekleştirmiş olacağız.''dedi. 
Önceki yıllara göre bu yıl ramazan ayında farkındalık yaratmak adına çeşitli kültürel faaliyetler oluşturduklarını belirten Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya “Bu etkinliklerle Ramazan ayımızın daha canlı, daha neşeli bir ortamda güzel geçeceğini ümit ediyorum. Ramazan boyunca mahallelerdeki programlarımıza katılan vatandaşlarımıza çeşitli ikramlarımızın yanında tasavvuf musikisi dinletisi, Orta oyunu, Meddah, Hacivat Karagöz ve palyaço gösterilerimizle birlikte yarışmalar ve yüz boyama etkinlikleriyle dolu programlarda sunacağız” dedi.
Programda, Karagöz Hacivat, Orta Oyunu, Meddah, ve çocuklar için yarışmaların yanı sıra, yüz boyama, palyaço etkinlikleri sunuldu. Programa katılan mahalle sakinlerine pamuk şeker, patlamış mısır ve dondurma ikramı da yapıldı.