MUĞLA'nın Fethiye ilçesindeki; Belediye bağlı Huzurevi'ni ziyaret eden Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Fethiye ekibi, yaşlılara çiçek verip, onlarla sonbet ederek, gönüllerini aldı.

AKUT Fethiye Ekibi'nin 13 üyesi bugün Fethiye Belediyesi'ne bağlı huzurevini ziyaret etti. yaklaşık 1 saat süren ziyarette Akut üyeleri, yaşlılara çiçek verip, uzun uzun sohbet etti. AKUT üyeleri, huzurevinde kalan yaşlıların sorularını da yanıtladı.

AKUT Fethiye Şubesi adına konuşan Fatih Işık, gördükleri misafirperverlikten duyduğu memnuniyeti dile getirip, "Bu ziyaretimizi son toplantımızda kararlaştırmıştık. Yaşlılarımızı ziyaret etmemiz gerektiğini konuşmuştuk. Onları yerlerinde ziyaret etmek istedik. AKUT üyeleri, huzurevinde kalan yaşlıların sorularını da yanıtladı. İyi de oldu. Çok güzel, keyifli ve faydalı bir ziyaret oldu. Bazı önyargılarımızı da yenmemize faydası oldu. Yaşlı kimselerin buraya zorunluluktan gelip, mutsuz bir hayat sürdüklerini zannediyorduk. Böyle olmadığını da gördüğümüz için sevinçliyiz" dedi.

Huzurevi sakinleri de ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. AKUT üyeleri, tekrar ziyarete gelme sözü verip, Huzurevi'nden ayrıldı.

Kıvanç Galip ÖVER / FETHİYE (Muğla), ()

FOTOĞRAFLI