ANKARA, () - ECE Türkiye Proje Yönetimi tarafından yönetilen ve etkinlikleriyle fark yaratan ANKAmall, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı sürprizlerle renklendiriyor. Büyük ilgi gören Teknoloji Festivali devam ederken, büyük küçük tüm ziyaretçilere yepyeni kapılar aralanıyor.
TEKNOLOJİ FESTİVALİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
Alışveriş merkezi 1’inci katta oluşturulan farklı alanlarda sanal gerçeklik atölye çalışmaları, sanal gerçeklik konsept similasyonu, robot atölye çalışmaları, robot kulübü, robot yarışları, 3 boyutlu yazıcı atölye çalışmaları, 3 boyutlu baskı sergisi, beyin gücü ve konsantrasyon yarış arenası, gif booth çekim alanı, maker çocuk atölye çalışmaları, 150 promosyonel 3 boyutlu baskı obje çalışmaları gençlere farklı deneyimler sunuyor.
SÜLEYMAN KURT SEVENLERİYLE BULUŞACAK

EL İŞÇİLİĞİ OYUNCAKLAR GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR
Tamamen sağlıklı malzemelerden ve doğaya hiçbir zarar vermeden yapılan Eyüp Oyuncakları Sergisi  2-10 Haziran tarihleri arasında AVM’de gezilebilecek. Tarihi 400 yıl öncesine dayanan, tamamen el işçiliği ile yapılan oyuncaklarla çocuklar tarihi bir geziye çıkarak gelişimlerinde büyük rol oynayan oyuncakları da aileleriyle birlikte görme imkânına sahip olacaklar.
İNDİRİMLİ SİNEMAYA GENÇLERDEN BÜYÜK RAĞBET
ANKAmall’da gençlere bir başka jest de indirimli sinema bileti kampanyası oldu. Büyük rağbet gören indirimli gösterimler, gençlerin kültür ve sanata daha yakın olmalarını ve vizyondaki en güzel filmleri izlemelerini sağlayacak. Cinemaximum’da Çarşamba günleri biletlerin 9 lira olacağı kampanya, Eylül ayına kadar devam edecek.
FOTOĞRAFLI