İbrahim LALELİ/ANTALYA, () - ANTALYA'da şehir otelleri başta olmak üzere ilçelerdeki oteller, restoranlar ve gece kulüpleri yılbaşı akşamına özel renkli gala programları hazırladı.

Antalya'daki oteller, yılbaşına özel zengin mönüleriyle misafirlerini karşılamaya hazırlanıyor. Sürpriz eğlencelerin yanı sıra pek çok tanınmış sanatçı yılbaşı gecesi Antalya'daki otellerde misafirlerine unutulmaz gece yaşatacak. Lüks restoranlar ise yılbaşı akşamına özel gala mönüleri ile dikkat çekiyor. Mönülerine göre fiyat politikası izleyen restoranlar da müzik, oryantal ve sürpriz hediye çekilişleri gerçekleştirecek. Gece kulüpleri ise Antalya'nın sevilen şarkıcılarını ağırlayacak.

Yılbaşı gecesi Demet Akalın, Tan Taşçı, Cengiz Kurtoğlu, Fatih Ürek, Linet, Candan Erçetin, Selami Şahin, Ziynet Sali, Levent Yüksel ve Ozan Doğulu gibi sanatçılar tatilcilerle buluşacak.

RİXOS DOWNTOWN'DA İKİ GECE KONSER

Yılbaşı tatili için Rixos DownTown, iki gece eğlence planladı. Yılbaşı programının ilk günü olan 30 Aralık akşamı İpek Demir, 31 Aralık gecesi ise Erkan Güleryüz sahneye çıkacak. Rixos DownTown'da yılbaşını geçirmeyi planlayanlar için aynı zamanda Belek'teki The Land of Legends'e ücretsiz giriş ve transfer imkanı sağlanacak.

ROYAL SEGİNUS

Kundu oteller bölgesindeki Royal Seginus Otel'de yılbaşı eğlenceleri iki ünlü şarkıcıyı konuk edecek. 30 Aralık akşamı Fatih Ürek konseriyle başlayacak yeni yıl kutlamaları, 31 Aralık gecesi Demet Akalın konseriyle sürecek. Otelin balo salonunda planlanan yılbaşı kutlama gala programı müzik dinletisi ve yeni yıl kokteyli ile start alacak. Ardından sahneye çıkacak olan Demet Akalın, şarkılarını Royal Seginus misafirleri için seslendirecek. Saatler gece yarısını gösterdiğinde Demet Akalın ile birlikte geri sayımı yapacak olan Antalyalılar, ardından oryantal şov ve DJ Suat Ateşdağlı'nın canlı performansı eşliğinde yeni yılın gelişini kutlayacak.

GLORIA GOLF RESORT OTEL'DE CANDAN ERÇETİN RÜZGARI

Ünlü şarkıcı Candan Erçetin, yılbaşı gecesinde Gloria Golf Resort Otel'de sahneye çıkıyor. Erçetin'in şarkıları eşliğinde yeni yıla merhaba demek isteyenler günler öncesinden rezervasyonlarını yaptırmaya başladı.

MARİTİM PİNE BEACH HOTEL BELEK'TE 3 GECE KONSER

Yılbaşına dolu dolu konser programıyla hazırlanan Maritim Pine Beach Hotel Belek'te konserler 29 Aralık akşamı başlayacak. 29 Aralık akşamı Levent Yüksel sahneye çıkacak. 30 Aralık'ta ise Ziynet Sali, yılbaşı gecesi ise Işın Karaca hayranlarıyla buluşacak. Gogo dans ve DJ performansların gerçekleşeceği kutlamalarda sürpriz hediye ve tombala çekilişleri yapılacak.

CALİSTA LUXURY RESORT'TA İSKENDER PAYDAŞ

AKRA OTEL'DE AYŞEGÜL ALDİNÇ

Antalya'nın şehir içi otellerinden Akra Otel, yılbaşı gecesi Ayşegül Aldinç'i konuk edecek. Sesi ve güzelliğiyle hayranlarının kalbine taht kuran Ayşegül Aldinç, sevilen şarkılarını Antalyalılar için seslendirecek. Gece gala yemeği, oryantal şov ve yılbaşı özel çekilişi ile renklenecek.

SPİCE OTEL'DE DOLAPDERE BİG GANG

Belek'teki Spice Otel'de yılbaşı gecesi Dolapdere Big Gang konseri gerçekleşecek. DJ müziği eşliğinde gerçekleşecek gala yemeği öncesi karşılama ve kokteyl planlayan otel yönetimi, müşterilerinin eşsiz bir gece geçirmeleri için tüm ayrıntıları düşündü. Gala yemeği ile başlayacak yılbaşı kutlamaları konser programı ile sürecek. Ardından Mezdeke show eşliğinde dans ve eğlence doyasıya yaşanacak. Gece romantik şarkılar adı verilen bölüm ile sürecek. Yılbaşı kutlaması Lotus Disko'da, DJ müziği eşliğindeki parti ile devam edecek.

JOLLY JOKER'DE CAN GOX

Antalya'nın popüler eğlence mekanı Jolly Joker'de yılbaşı akşamı Can Gox sahneye çıkacak. Gox hayranlarının tıklım tıklım doldurması beklenen Jolly Joker'de, yılbaşı eğlencesi doyasıya yaşanacak.

MİRAGE PARK RESORT KEMER'DE ÜÇ GECE KONSER

Mirage Park Resort Kemer Otel'de yılbaşı programı dolu dolu yaşanıyor. 29 Aralık gecesi Grup Vip ile başlayacak yeni yıl kutlamaları, 30 Aralık gecesi Tuğba Özerk konseriyle sürecek. Otelde yılbaşı gecesi ise Cengiz Kurtoğlu sahneye çıkıyor.

FOTOĞRAFLI