SAMSUN,() - ATAKUM Mahalle İftarları kapsamında Atatepe Mahallesi sakinleriyle buluşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “24 Haziran’dan sonra, Türkiye, yeni bir yönetim anlayışıyla eskisinden daha hızlı ilerlemeler kaydedecek” dedi.

Atakum Belediyesi, Ramazan ayı boyunca sürdürdüğü ‘Mahalle İftarları’ buluşmalarıyla, her akşam farklı bir mahallede kurduğu sofralarda, binlerce Atakumluyla birlik ve beraberlik mesajları veriyor. Atatepe Mahallesinde gerçekleştirilen iftar buluşmasında konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 4 yıllık görev süreleri içerisinde ilçeye kazandırılan yatırımlar ve projelerle ilgili bilgiler verdi.
ATAKUM’U GELECEĞE HAZIRLIYORUZ
Geride bıraktıkları 4 yıllık görev süreçleri içerisinde 80 projeyi Atakumlularla buluşturduklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Göreve gelirken Atakum’un eksikliklerini biliyorduk. İlçemizin önemli eksikliklerini giderme noktasında hızlı bir çalışma temposuyla kısa sürede önemli işlere imza attık. Sosyal, sportif, ekonomik, turizm, sağlık ve istihdam odaklı onlarca projeyle ilçemizin geleceğini planlıyoruz. Hemşerilerime söz verdiğim 55 proje vardı. 4 yıl içerisinde 80 projeyi hayata geçirdik. Planlama aşamasında olan onlarca projemiz için de ilk kazmayı vuracağımız anı, ilk günkü heyecanla bekliyoruz. Hedefimiz, Atakum’u daha da yaşanılabilir, her alanda öncü ve marka bir kent haline getirmek” diye konuştu.
MERKEZİ HÜKÜMETTEN ÖNEMLİ DESTEKLER ALIYORUZ
Atakum Belediyesi çalışmaları ile ilçeye yatırım ve tesis kazandırma noktasında merkezi hükümetten önemli destekler aldıklarının altını çizen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakumlu hemşerilerimin daha da yaşanılabilir bir kentte yaşaması ve tüm ihtiyaçlarını ilçeden ayrılmak zorunda kalmadan giderebilmesi için gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda merkezi hükümetimizden önemli destekler alıyoruz. Türkiye Cumhuriyetinin istikrarlı bir şekilde büyümesi, tüm ülkenin olduğu gibi Atakum’un da gelişimini olumlu bir şekilde etkiliyor. Yaklaşan 24 Haziran seçimlerinden çıkacak sonuçlarla, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve hükümetimizin vatandaşlarımız tarafından yeniden görevlendirilmesiyle Türkiye, yeni bir yönetim anlayışıyla eskisinden daha hızlı ilerlemeler kaydedecek” ifadelerini kullandı.
FOTOĞRAFLI