Denizevleri Mahallesi esnafı ve sakinleriyle bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İlçemizde bir yıl önce başlattığımız büyük değişim ve gelişim süreci her gün daha da hızlanarak devam ediyor” dedi.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, sabah namazı sonrası Denizevleri Mahallesi Ataç Camisi cemaati ile birlikte kahvaltı yaptı. Samimi bir ortamda geçen kahvaltıda vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Başkan Taşçı, kendisine yöneltilen sorulara da aynı samimiyetle cevap verdi.
Kahvaltı sonrası Denizevleri Mahallesi Muhtarı Dursun Yiğit ve mahalle sakinleriyle birlikte sokakları gezerek incelemelerde bulunan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İlçemizde bir yıl önce başlayan büyük bir değişim ve gelişim süreci var. Bu süreç kapsamında mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak tespitlerde bulunuyoruz. Bu tespitler sonucunda öncelikli sorunların giderilmesini, eksiklerin ortadan kalkmasını sağlıyoruz. Amacımız son bir yılda yakaladığımız değişim ve gelişim sürecini daha da hızlandırmak. Hizmetler ve projeler anlamında büyük mesafeler kat ettik. Ama durmak yok, daha kapsamlı çalışmalarla yola devam diyoruz” diye konuştu.
Atakum ilçesinin sürekli artan nüfusuna dikkat çeken Başkan Taşçı, tercih edilen bir yaşam merkezinin sorumluluğunda olduklarını kaydederek, “Nüfusumuz her yıl 8 ile 10 bin arasında bir artış yaşıyor. Bu artışa göre her gün Atakum ilçesine 20 ile 30 arasında yeni vatandaşımızın nüfusu ekleniyor. Hızlı bir yükseliş gösteren nüfusumuz, beraberinde bizim sorumluluğumuzu arttırıyor. Daha güzel sokaklar, daha yeşil alanlar, daha çok sosyal etkinlik ve her kesimin ilgisini çeken projeler için çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.