MERSİN, () – MERSİN’de, Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Kıvanç, dört seneliğine TİM Yönetim Kurulu üyesi olarak seçildi.
Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin bugün gerçekleştirilen ilk Sektörler Konseyi toplantısında, ihracata yön verecek Yönetim Kurulu şekillendi. 27 sektörün her birini temsilen Başkanların oluşturduğu TİM Sektörler Konseyi, 30 Haziran'daki Genel Kurul'un ardından bugün ilk toplantısını gerçekleştirdi. TİM Başkanı ile birlikte 13 kişinin oluşturduğu yeni Yönetim Kurulu’nda, Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Kıvanç, 4 yıllığına TİM Yönetim Kurulu üyesi olarak seçildi.
TİM Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Kıvanç, TİM Başkanı İsmail Gülle’nin sıklıkla dile getirdiği 7/24 ihracat için çalışma ilkesi doğrultusunda tüm yönetim kurulu üyeleri olarak yeni bir ekibin getireceği etkin bir çalışma prensibi ile tüm ihracatçıları kapsayacak çalışmalara imza atacaklarını dile getirdi.
İhracatçıların sorunlarını çözmek, ihracatçılarla beraber yeni atılımlar yapmak ve yeni rekorlar kırmak üzere üzerlerine düşenden daha fazlasını yapmak zorunda olduklarını vurgulayan Kıvanç, "İhracatçılar olarak yatırım, üretim ve istihdam görevlerimizi gerçekleştirmeyi sürdüreceğiz. Gerekli şartlar olduğunda ihracatçılar olarak neler başarabileceğimizi net bir şekilde ortaya koyduk. Önümüzdeki dönemde yeni sistemin getirdiği dinamizm ile çok daha iyilerini gerçekleştireceğiz" diye konuştu

FOTOĞRAFLI