ANTALYA, () - ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, "Gençlerimizin yaratıcı ve yenilikçi yönlerini destekleyecek, girişimcilik ruhlarını canlandıracak projeleri bugüne kadar hep destekledik, bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz. Türkiye'yi geleceğe taşıyacak olan gençlerimize güvenimiz tamdır" dedi.

ATSO Başkanı Davut Çetin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Davut Çetin mesajında şunları kaydetti:

"Bugün, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı için Samsun'a ayak bastığı ve Türk Milleti'nin büyük uyanışını harekete geçirdiği, toprakları düşman kuvvetlerince işgal edilen ülkemizi kurtaracak ulusal egemenlik mücadelesinin başladığı 19 Mayıs 1919'un yıldönümüdür. Atatürk, ecdadımızın canlarını ortaya koyarak kurdukları Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni Türk gençlerinin çalışkanlığına ve azmine emanet etmiştir. Nitekim gençlerimiz, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan en büyük gücümüzdür. Geleceğimizi Türk gençliği şekillendirecektir ve gelecek gençliğin ellerinde yükselecektir. Gençlerimizin de bu büyük sorumluluğun bilincinde olduklarına inanıyorum."

"Türk özel sektörü olarak bizler de Büyük Önder'in 'Türk, öğün, çalış, güven' sözünü aklımızdan çıkarmayıp canla başla çalışarak ülkemizi Atamızın hedeflediği Türkiye hayaline kavuşturmayı bir görev biliyoruz. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası olarak da gençlerimizin yaratıcı ve yenilikçi yönlerini destekleyecek, girişimcilik ruhlarını canlandıracak projeleri bugüne kadar hep destekledik, bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz. Türkiye'yi geleceğe taşıyacak olan gençlerimize olan güvenimiz tamdır."

FOTOĞRAFLI