Mehmet EZER/HATAY,() - HATAY Valisi Erdal Ata’yı makamında ziyaret eden Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, forma hediye etti.
Konukları ile bir süre sohbet eden Vali Ata, öncelikle farklı kültürlerin ve dinlerin barış içinde yaşadığı, kardeşlik ve hoşgörü merkezi olan Hatay’a hoş geldiniz diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette yaptığı değerlendirmede Vali Ata “Yanlış bir algı sonucu dışarıdan bakanlar ilimize gelme konusunda tereddüt yaşıyorlar. Burada basın mensupları aracılığıyla bir kez daha ifade etmek isterim ki güvenlik yönünden Hatay’da hiçbir sıkıntımız yok. İstanbul, Ankara ve diğer kentlerimiz ne kadar güvenliyse burası da en az o kadar güvenli. Sizler aracılığıyla ilimizi ziyaret etmek isteyen yerli ve yabancı turistleri davet ediyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yapmakta olduğu Zeytin Dalı Harekatı başarıyla devam ediyor. İnanıyoruz ki bu operasyon en kısa sürede başarıyla sonuçlanacaktır. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz de bu operasyonu yaparken Afrin’deki sivil halkın hiçbir zarar görmemesi için azami gayreti gösteriyor. O bölgeyi terör örgütlerinden temizliyor ve terör örgütlerinin geride bıraktığı yaralısı, yaşlısı, genci hepsine sahip çıkıyor. Onlara medeniyet değerlerimizin bir gereği olarak şefkat elini uzatıyor.“ dedi
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ise Vali Ata’nın nazik kabulünden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Sayın Valim Zeytindalı Harekatı, bu ülkenin güvenliği için gerekli olduğundan Türk Silahlı Kuvvetlerinin yaptığı bir operasyondur. Bizler de bunu destekliyoruz. Bugün bunun için sizi ziyaret etmek istedik. Aynı zamanda Derneğimizin daha önce yaptırdığı bir ilkokul vardı.  Şimdi de engelli çocuklarımız için bir anaokulu yaptırdılar. Bugün o okulumuzu da ziyaret etmek istiyoruz. Engelli çocuklarımız için böyle bir proje yapılması vesilesiyle tüm emeği geçenlere ve Valimize teşekkür ediyorum. Burada olmaktan dolayı mutluyuz.” dedi.

FOTOĞRAFLI