MANİSA'nın Akhisar ilçesinin kırsal Ballıca Mahallesi Muhtarlığı'na zirai ilaçlama makinesi hediye edildi.

Akhisar Ziraat Odası'nın kırsal mahallelere zirai alet ve ekipman desteği sürüyor. Son olarak Akhisar'ın kırsal Ballıca Mahallesi'ne son model bir zirai ilaçlama makinesi desteğinde bulunuldu. Akhisar Ziraat Odası tarafından satın alınan zirai ilaçlama makinesi bugün düzenlenen törenle Ballıca Mahallesi Muhtarlığı'na teslim edildi.

Akhisar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbuğa, "İlçemiz bir bir tarım merkezi. Çiftçilerimizin ihtiyaçları olan zirai alet ve ekipmanlarını odamızın imkanları el verdiği müddetçe temin edip, kendilerine hibe olarak veriyoruz. Çiftçimizin zor günlerinde yanında olmak görevimiz. Ballıca Mahallemiz, Manisa Büyükşehir olmadan önce Akhisar'ın önemli bir beldesiydi. Tüm halkı çiftçidir. Şimdi mahalle olan Ballıca'nın muhtarı Bayram Ali Atasoy bize ihtiyaçları olan zirai ilaçlama makinesi için başvurdu. Yönetim kurulumuzun aldığı kararla  son sistem bir ilaçlama ekipmanını alarak kendilrine hediy ettik" dedi.

Ballıca Mahallesi Muhtarı Bayram Ali Atasoy, ihtiyaçlarını kısa zamanda giderdikleri için Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, teşekkür etti.

Haldun AKYÜZ / AKHİSAR (Manisa), ()

FOTOĞRAFLI