ANKARA, () – YENİMAHALLE'de yaşayan ortaöğretim, lise ve mezun öğrencilere ‘Eğitime Destek Projesi’ kapsamında kurslar açarak ücretsiz eğitim veren Yenimahalle Belediyesi, eğitime başlayacak öğrencilerin velilerine bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve veliler ile öğrenciler katıldı. Toplantıda çocuklarına ders verecek olan öğretmenlerle tanışan veliler, yeni öğretim yılı hakkında eğitmenlerden ayrıntılı bilgi aldı. ‘Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmesi ve öğretmenlerimizin daha sağlıklı koşullarda eğitim vermesi için belediyemizin imkânları doğrultusunda elimizden gelen ne varsa yapıyoruz’ diyen Başkan Yaşar, şöyle konuştu:

“4 şube ile yaklaşık 2 bin 500 öğrenciye hizmet vereceğiz. Geleceğimiz olan evlatlarımız sayesinde ülkemizi daha ileri noktalara götürebilir, yavrularımızı aydınlık geleceğe taşıyabiliriz. Bu da eğitimle mümkündür. Burada sadece bizlere değil, sizlere de görev düşüyor. Hep beraber bu sorumluluğun bilincinde olmalıyız. Biz bu kurslarla çocuklarınızın derslerine yardımcı olacağız. Siz de çocuklarınızın takipçisi olun, onlarla ilgilenin.”

FOTOĞRAFLI