ANTALYA, () - KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yeni eğitim öğretim yılının ilk haftasında bölgedeki okulları ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının ilk haftasında bölgesindeki okulları ziyaret etti. Her fırsatta bölgedeki okulları ziyaret ettiğini ifade eden Başkan Muhittin Böcek, bu ziyaretleri sırasında okullardaki gerek fiziki gerekse araç gereç eksiğini belirlediklerini, mümkün olduğunca da eksiklikleri giderdiklerini söyledi. İlk olarak Gazi Mustafa Kemal İlkokulu'nu ziyaret eden Muhittin Böcek, burada öğrenci ve velilerce ilgiyle karşılandı.
Başkan Böcek, “2018- 2019 yeni eğitim öğretim yılının, öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum. Konyaaltı Belediyesi olarak eğitim gören yardıma ihtiyacı olan tüm çocukların her türlü ihtiyacını karşılıyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza sahip çıkıyoruz" dedi.
Yaz tatili süresince bölgedeki okulları eğitim ve öğretim yılına hazırladıklarını söyleyen Başkan Böcek, daha sonra Doyran Ayten-Şevket Gülveren Ortaokulunu ziyaret etti. Burada öğrencilerle bir araya gelen Başkan Böcek, “Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim görebilmeleri için her yıl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün talebi doğrultusunda gerek fiziki gerek araç gereç eksikliği konularında okullarımıza destek oluyoruz. Bölgemizdeki ilk ve orta dereceli okullarda sınıfların temizliği, iç ve dış cephe boya, bakım ve onarım çalışmalarını yaptık" diye konuştu.
Bahtılı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni de ziyaret eden Muhittin Böcek, yeni eğitim öğretim yılının öğrencilere, velilere ve öğretmenlere sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diledi.

FOTOĞRAFLI