Tolunay DUMAN/TARSUS(Mersin),() - MERSİN'in Tarsus ilçesinde Belediye Başkanı Şevket Can, amatör spor kulüplerinin yönetici, teknik ekip ve oyuncularıyla bir araya geldi.
Faruk Sodan Stadı'nda düzenlenen programda sporun ve sporcunun yanında oldukları mesajını veren Can, Türkiye'nin sporda daha başarılı olması için amatör sporun desteklenmesi gerektiğini söyledi.
Belediye olarak gençleri spora teşvik etmek için bir çok hizmeti hayata geçirdiklerini kaydeden Can, "Sporu ve sporcuyu önemsiyoruz. Bu anlamda Tarsus Belediyesi olarak şehrin altyapısına verdiğimiz önem kadar insan alt yapısına da önem veriyoruz. Belediye Spor kulübü olarak yaz döneminde yaz okulu açarak ve diğer etkinliklerimizle de şehrimizdeki çocuklarımıza spor yapma imkanı sağlıyoruz. Tarsus'u her spor dalında bireysel ve takım halinde daha başarılı bir şehir haline getirmek için sporculara ve kulüplerimize desteğimizi hiçbir zaman esirgemedik, esirgemeyeceğiz. Sporun her dalında ilçemizin başarısını arttırmak için elimizden geleni her zaman yapmaya hazırız" dedi.
Amatör spor kulüplerinin kullanıma sundukları çim sahaların bakımı için çalışmalar yapacaklarını da ekleyen Can, daha sonra amatör spor kulüpleri yöneticileri ve sporcularının sorunlarını dinleyerek çözüm aradı.


FOTOĞRAFLI