Tolunay DUMAN/TARSUS(Mersin), () – MERSİN’in Tarsus ilçesinde Belediye Başkanı Şevket Can, hizmette sınır tanımadıklarını, işlerinin belediyecilik olduğunu söyledi.
Tekbaraka mevkiinde yapılan bilgilendirme toplantısında Topçu, Tepeçaylak, Muratlı, Kütüklü, Kumdere, İncirgediği ve Özlüce mahallelerini kapsadı. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Şevket Can, göreve geldikleri günden bu yana belediye olarak 51 hizmeti açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Can, belediyenin sadece hizmet yapmadığını belirterek, "Biz 336 bin insanımızın burnunun dahi kanamaması için mücadele ediyoruz. Yarınlar için, çocuklarımızın geleceği için mücadele ediyoruz. Projelerimizi de buna göre geliştiriyoruz. Çünkü bizler birliğin, hizmetin, kardeşliğin, huzurun, güvenin adresiyiz. Tarsus Belediyesi amatörlere teslim edilemez. Belediyecilik tecrübesi olmayanlara teslim edilemez. Zaten bu insanlara baktığımız zaman, Tarsus’ta beni şu köye götür desek, köyün yolunu bilmez, mahalleyi bilmez, Belediyenin bütçesini bilmez, Belediyede ne yapılıyor bunları da bilmez. Çıraklığını yapmadığın bir işin ustalığını yapamazsın. Bizimde en iyi bildiğimiz iş belediyecilik. Bizde bu işin mutfağından geliyoruz. Vatandaşlarımızın mutluluğunu mutluluk olarak görüyoruz. Çünkü biz ayrım yapmadık, ayırmadık. Rabbimin rızasını kazanmak için sizlere hizmet ettik" dedi.
Konuşmanın ardından Başkan Can ve Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamit Tuna mahalledeki vatandaşlara şemsiye, çocuklara futbol topu hediye etti.

FOTOĞRAFLI