KAYSERİ,() - BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 2017 yılı değerlendirildi ve 2019 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi hayata geçirilecek yatırımlar planlandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ürgüp’te bürokratlarıyla çalışma kampı yaptı. Toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ve yatırımcı kuruluşların genel müdürleri katıldı.   Toplantıda bugüne kadar yapılanlar ve önümüzdeki dönemde yapılacaklarla ilgili değerlendirmeler yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, “Çok yoğun üç sene geçirdik. İlk sene projesi devam eden işleri bitirdik ve bu işler devam ederken yeni projelere başladık. Şimdi, adeta seçimden önceki son düzlükteyiz. 2018 yılını ve 2019’un ilk üç ayını çok iyi planlamamız gerekiyor” dedi.

Çok yoğun bir tempo ile geçen üç yıldaki çalışmalardan dolayı tüm bürokratlara ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Mustafa Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sizler olmasaydınız, sizlerin ekipleri olmasaydı başaramazdık. Her kademedeki arkadaşların bu hizmetlerde hakkı var. Gece gündüz demeden, kar kış demeden beraberce sahada çalıştık ve neticesini aldık. Elhamdülillah nereye gitsek herkes Kayseri’yi konuşuyor. Bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in bürokratlarıyla yaptığı toplantıda  tüm daire başkanlıkları ile tüm şirketlerin yöneticileri tek tek sunumlar yaparak yaptıkları ve yapacakları projelerle ilgili bilgiler verdiler.

FOTOLU