KAYSERİ,() - KOCASİNAN Belediyesi, dünya standartlarında asfalt üreten asfalt şantiyesi yapmak için Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı binalar inşa ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, şantiye alanını ziyaret ederek çalışmaların son halini kontrol etti.

Kocasinan'a daha modern bir çehre kazandırmak için çalışan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çevre dostu özelliği ile 200 bin metrekare alana sahip Kayseri'nin en büyük asfalt şantiyesinde incelemelerde bulundu. Fen İşleri Müdürlüğü'nün daha etkin ve daha verimli hizmet verebilmesi için yapımı devam eden tesisleri kontrol eden Başkan Çolakbayrakdar, 'Yol medeniyettir' anlayışı ile yeni asfalt plentiyle Kocasinan'ın dört bir yanına yeni yollar yaparak ve mevcut yolları yenileyerek, Kocasinan'da asfaltlanmadık yol kalmayacağını söyledi.

"Çevre dostu asfalt plenti ile Kayseri'mize ve ülkemize hizmet etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz." diyen Başkan Çolakbayrakdar, asfalt plentiyle geçen sezon 180 kilometre yol yaparak, yaklaşık 15 Milyon TL tasarruf sağladıklarını ifade etti. Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan'da her zaman en iyi ve en kaliteli hizmeti hedeflediklerini belirterek, "Asfalt plentimizle 'Yenilenen Kocasinan'da yeni yollar yaparak ve yenileyerek, yollarımızı daha konforlu hale getiriyoruz. Şantiyemizin, Kocasinan'a daha verimli hizmet verebilmesi için hummalı bir şekilde çalışıyoruz. Bu çerçevede şantiyemize, Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı 700 metrekare alana sahip idari bina ve 165 metrekareye sahip kalite kontrol laboratuvarı yapıyoruz. Ayrıca 3 bin 750 metrekare kapalı alana sahip 4 hangar yapımı devam ediyor. Böylelikle asfalt plentiyle hizmet veren şantiyemiz, Kocasinan'ın üretim üssü olacak." ifadelerini kullandı.

FOTOLU