Halil İbrahim YEL/TOKAT, () - TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, yapımı devam eden Hanımeli Merkezinin 8 Mart 2019 tarihinde açılacağını söyledi.
Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nun Sosyal ve Kültürel Projeleri arasında yer alan Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezlerine bir yenisini daha eklendi. Kent merkezi Doğukent Mahallesi TOKİ bölgesinde bulunan ve düzenleme çalışmaları devam eden Hanımeli Merkezinde ekibiyle birlikte incelemelerde bulunan Başkan Eroğlu, 8 Mart 2019 Dünya Kadınlar Gününde açılışının yapılacağının müjdesini verdi.
TOKİ bölgesine verdiği sözü yerine getirerek 4'üncü Hanımeli Merkezini Tokat'a kazandırdıklarını söyleyen Başkan Eroğlu, ''Doğukent Mahallemize vermiş olduğumuz Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi sözümüz vardı. Artık bizim Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezlerimiz bir marka haline geldi. Bir taraftan eğitim yuvası gibi diğer taraftan sosyal mekanlar şeklinde. Aynı şekilde istihdam oluşturması nedeniyle de Tokatlı hanımların gözbebeği haline geldi. Şehrimizde şuana kadar üç tane açmıştık. Dördüncüsünü de TOKİ Bölgesinde, TOKİ sakinlerimize hazırlıyoruz. 8 Mart 2019 Dünya Kadınlar Gününe burayı yetiştirip hanımlara bu güzel mekanı,  Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezimizi hediye etmiş olacağız'' ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI