Hasan POLAT/KAHRAMANKAZAN (Ankara), () - KAHRAMANKAZAN Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Ramazan ayının ilk iftarını şehit aileleri ve gazilerle yaptı. Şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenen Ertürk, "Bu mübarek ayın ilk iftarını şehitlerimizin bize emaneti olan aileleri ve kahraman gazilerimizle yapmaktan onur duyuyorum" dedi.
Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Ramazan ayının ilk iftarını 15 Temmuz hain girişimini engellemeye çalışırken şehit olan ve terörle mücadele sırasında şehit olan Kahramankazanlıların aileleri ve gazilerle birlikte yaptı. Kahramankazan'daki bir restoranda gerçekleştirilen iftar programına Başkan Ertürk'ün yanı sıra Kahramankazan Kaymakamı Engin Aksakal, Mürted Hava Meydan Komutanı Albay Sadettin Karakan ve ilçe protokolü ile şehit yakınları ve gaziler katıldı. 
‘ONLAR BİZE EMANET’
Başkan Ertürk, böyle anlamlı bir iftara katılmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, şunları söyledi: "Devletimizin bekası, milletimizin bütünlüğü, bayrağımızın gönderde kalması, ezanımızın susmaması için gözünü dahi kırpmadan şahadete yürüyen şehitlerimizin değerli ailelerimiz ve kahraman gazilerimizle birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Bu mübarek ayın ilk iftarını şehitlerimizin bize emaneti olan aileleri ve kahraman gazilerimizle yapmaktan onur duyuyorum Çok anlamlı ve duygu dolu bir iftar programı oldu. Şehitlerimizin geride kalanları artık bizlerin de ailesidir. Onlar için ne yapsak az. Her zaman yanlarındayız. Tüm şehitlerimizden ve gazilerimizden Allah razı olsun.”
FOTOĞRAFLI