Hasan POLAT/KAHRAMANKAZAN (Ankara), () - KAHRAMANKAZAN Belediye Başkanı Lokman Ertürk, beraberindeki belediye ekipleri ile birlikte ilçe genelindeki tüm köyleri ziyaret ediyor.
Başkan Ertürk, ziyaretlerine Peçenek, Ahi, Sancar, Alpagut ve İmrendi köylerini ziyaret ederek başladı. Ertürk, ziyaretler kapsamında ihtiyaç sahibi, yaşlı ve hasta vatandaşların ihtiyaçlarının olup olmadığını yerinde denetliyor. Belediyeye başvuran ya da ziyaretler sırasında talepte bulunan vatandaşlara sıcak yemekten ev temizliğine, sağlık hizmetinden taşıma hizmetine kadar birçok hizmet veriliyor. Bu hizmetler yalnızca Ramazan ayı süresince değil, ekipler tarafından 12 ay 365 gün süresince sağlanıyor. 
‘TÜM İMKÂNLARI SEFERBER EDİYORUZ’
Ertürk, başkan seçildiği 2004 yılından bu yana gece gündüz demeden ilçedeki köyler başta olmak üzere tüm mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların yanında olduğunu söyledi. Ertürk, "Bu ziyaretlerimizi özellikle Ramazan ayının gelmesiyle sıklaştırdık. Buralarda yaşayan vatandaşlarımızla bir araya gelerek bir sıkıntılarının olup olmadığını yerinde görüyoruz. Elimizden gelen ne varsa tüm imkânlarımızı onlar için seferber ediyoruz. Bu mübarek günlerde bir sıkıntıyı giderebiliyorsak ne mutlu bize" dedi. 
FOTOĞRAFLI