ÇANAKKALE Belediye Başkanı CHP’li Ülgür Gökhan, Atam Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde staj yapmak üzere Almanya'nın Osnabrück kentinden gelen 6 öğrenciyle iftar programında buluştu.

Ramazan ayı nedeni ile oruç tutan Osnabrücklü öğrenciler için düzenlenen iftar programına Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, Atam Kreş ve Gündüz Bakım Evi yöneticileri ve öğretmenleri ile Osnabrück’ten gelen öğrenciler katıldı. 

İftar programında konuşan Başkan Gökhan, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Bu akşam Osnabrück’ten gelen arkadaşlarımız var. 6 arkadaşımız kreşimizde staj yapmak üzere geldiler. Onlar da bugün Ramazan dolayısıyla oruç tuttular. 2 arkadaşımız Müslüman, ama diğer arkadaşlarımız da oruç tuttular. O nedenle de onlar ile iftar programı düzenledik. Kreşimizde öğretmen arkadaşlarımız ve yöneticilerimiz ile birlikte bir staj dönemi geçiriyorlar. 24 Mayıs’a kadar da bizler ile birlikte olacaklar” dedi.

Başkan Gökhan’ın konuşmasının ardından, Osnabrück'ten gelen öğrenci tarafından okunan dua ile oruçların açıldığı iftar programı, keyifli bir sohbet ortamında devam etti.

ÇANAKKALE, ()

FOTOĞRAFLI