ÇANAKKALE Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan, belediye'nin yapımı devam eden Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası’nda teknik incelemelerde bulundu.

Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası inşaatını teknik ekip ile birlikte gezerek incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, bina içerisinde yapılacak düzenlemeler, yerleşim planları ve genel çalışmaların ilerleyişi hakkında bilgi aldı. Teknik inceleme gezisi sonunda Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası inşaatı hakkında açıklamada bulunan Başkan Gökhan, çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, "Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi inşaatımızın son durumu ile ilgili bilgi almak için buradayız. Şu anda cephe kaplamaları ile ilgili çalışmalar başladı. Onların aparatları takıldı. Daha sonra kaplama malzemeleri gelecek ve montajına başlanacak. Cephe kaplaması ile ilgili çalışmalar böylelikle devam ediyor" dedi.

Binadaki dış cephe çalışmalarının yanı sıra içeride de çalışmaların hızla devam ettiğini ifade eden Gökhan, "İçeride ise ışıklandırma ve aydınlatma çatısının çerçeveleri monte edilip, daha sonra da camları takılacak. Şaplar tamamlanmış durumda, asansör montajı ise devam ediyor. Dolayısı ile normal program içerisinde, her biri birbirini takip eden bir düzen içerisinde imalatımız devam ediyor. Şu anda her hangi bir aksama söz konusu değil. Ama tabi malzemenin siparişi, temini ve yapımı zaman alıyor. Tabi bu çalışma bir betonarme çalışması gibi değil. Yeni ölçüler almak için her biri bir diğerinin bitmesini bekliyor. Malzeme siparişleri geldikçe, ölçüler tamamlandıkça, hızlı bir biçimde montajları yapılıyor. İnşaat normal sürecinde devam ediyor. Elbette ki, ekonomik nedenlerden dolayı mal temin etmekte de, sipariş almakta da müteahhitler zorlanıyor. Bu nedenle biz de bu işlerin gecikmeden yapılması için destek veriyoruz. İnşallah her hangi bir aksama olmadan inşaatımız tamamlanacak” diye konuştu.

ÇANAKKALE, ()
FOTOĞRAFLI