ANTALYA, () - MAKİNE Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi'nin 13. dönem yönetim kurulu seçimlerinden güven tazeleyerek çıkan Başkan Ayşen Hamamcıoğlu, "Bundan sonra hedeflediğimiz projelerimizi gerçekleştirmek için çalışacağız" dedi.

MMO Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, seçimin geride kaldığını, artık hedefleri doğrultusunda çalışacaklarını söyledi. Seçime katılan tüm mühendislere teşekkür eden Başkan Hamamcıoğlu, 'Mühendisiz biz' ve 'güven' söylemiyle yola çıktıklarını, üyelerin de kendilerini desteklediğini kaydetti. Bundan sonra hedefledikleri projeleri gerçekleştirmek için çalışacaklarını kaydeden Ayşen Hamamcıoğlu, "Mühendisliği ilgilendiren, sektörümüze hizmet edecek kalibrasyon (ölçümleme) merkezimizi açmak istiyoruz. Kaynak mühendisliği eğitimi ile üyelerimizi meslek alanlarında yeni iş alanları açmak için çaba göstereceğiz" dedi.

'DAHA ÇOK ÇALIŞACAK, DAHA MUTLU OLACAĞIZ'

Mutluluğun yolunun çalışmaktan geçtiğini vurgulayan Hamamcıoğlu, "Daha çok çalışacak, daha mutlu olacağız. Çalışmaktan yorulmadık, yorulmayacağız. Bir hedefe yönlendiğimiz yolda hiçbir zaman birbirimizi bırakmayacağız. Bence odamız kazandı, ben de kazandığım için son derece mutluyum. Üyesi, çalışanı ve yönetimi ile birlikte mutluyuz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI