ADANA'nın Kozan İlçe Belediye Başkanı Musa Öztürk, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

19 Mayıs'ın millet iradesine dayanan tam bağımsız bir devletin kurulmasının ilk adımının atıldığı gün olduğunu belirten Başkan Öztürk, Türk milletinin birlik içinde tek vücut olarak hareket ettiğinde neler başarabileceğinin somut bir örneği olduğunu ifade etti. Başkan Öztürk mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün geleceğimizin teminatı gençlerimize emanet ettiği bu gün, İstiklal mücadelemizin de başlangıcı niteliğini taşıyor. Geleceğe güvenle bakmamızda ki temel dayanak gençliğimize olan güvenden kaynaklanıyor. Atatürk'ün bu günü ülkemizin ve insanlığın umudu ve yarınların güvencesi olan gençlere emanet etmesi, gençlere inancının, sevgisinin ve güveninin bir göstergesidir. Gençlerimizin de bu güvene layık olacağından hiç şüphemiz yoktur. Bu nedenle en önemli görevimizin başında gençlerimize destek olmak, onları en iyi şekilde geleceğe hazırlamak gelmektedir. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve hürmetle anıyor, gençlerimizin Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum."

FOTOĞRAFLI