SAMSUN, () – SAMSUN Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Gebililer Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen programa katıldı.

Gebiler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen programa katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Gülsan Sanayi Sitesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Şahin, “Sanayi esnafımız rahat olsun. Onların onayı olmadan ya da onlara rağmen bir şey yapmayacağız. Bu işi ortak akılla çözeceğiz. Trafikle ilgili master planı da son noktaya geldi. Akıllı ulaşım sistemine geçme planımız var. Kentsel dönüşüm konusuna da büyük önem veriyoruz. Şehrimizde öncesinde çarpık bir yapılaşma olmuş. Hızlı göç alma döneminde isteyen istediği yere evlerini yapmış. Tabii bunlar hem imara uygun değil hem de çok sağlıklı değil. Bu alanlarda elimizden gelen çalışmaları yapacağız” dedi.

Samsunspor ile ilgilide açıklamalarda bulunan Başkan Şahin, “Bir de şehrimizin en önemli markası Samsunspor. Ben Bafra’da bulunduğum dönemlerde bile maçlarını kaçırmazdım. Her deplasmana buradan araç tutarak arkadaşları gönderirdim. Neticede Samsunspor zor bir döneme girdi. Ama Allah razı olsun İsmail Uyanık başkanımızın yeniden başkanlığa talip olması ve Yüksel Yıldırım Bey’le beraber şirketleşme adımının atılması şehrimizi rahatlattı. İnşallah Samsunspor’u hep beraber istediğimiz seviyeye çıkartırız. Biz de altyapı olarak sadece futbolda değil tüm spor alanlarında gereken desteği vereceğiz. Spor gerçekten çok önemli ve gençlerimiz enerjilerini bir yerde boşaltmak zorunda. Enerjisini attığı zaman da başka türlü yerlere yönelme ihtiyacı duymuyor. Ama öbür türlü nerede kimin nasıl kandırılacağı da hiç belli olmuyor” diye konuştu.

 

FOTOĞRAFLI