BURSA’nın İznik ilçesinde, Belediye Başkanı Osman Sargın İznik Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyarette konuşan Başkan Sargın, "Hastanemizde yatan hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bizlerden istedikleri talep ve isteklere yerinde çözümler üretmeye çalıştık’’ dedi.

İznik Devlet Hastanesi’nin çeşitli polikliniklerinde yatan hastalara moral ziyareti gerçekleştiren İznik Belediye Başkanı Osman Sargın hasta ve yakınlarının talep ve isteklerini dinledi. Başkan Sargın’a ziyaretinde Eşi Hacer Sargın’ın yanı sıra; Başhekim Dilek Doğan Baş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Aysel Benli ile ilgili polikliniklerin doktorları da eşlik etti. Ziyarette konuşan Başkan Sargın, hem ziyaret hem de hastaların isteklerini aldıklarını belirtip, “Her fırsatta, her ortamda hemşerilerimiz ile buluşmaya devam ediyoruz. Bugün de İznik Devlet Hastanesinde yatan hastalarımızı ziyaret ettik. Gözlerini yeni dünyaya açan bebekleri gördük ve hoş geldin ziyaretinde bulunduk. Hastanemizde yatan hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bizlerden istedikleri talep ve isteklere yerinde çözümler üretmeye çalıştık. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin” şeklinde konuştu.

Ziyarette Ramazan ve Hamide Apaydın çiftinin dünyaya yeni gözlerini açan  bebeğini de görüp, ailesine hayırlı olsun temennilerinde bulunan Başkan Sargın'ın eşi de yeni doğan çocuğun ailesine zıbın seti hediye etti.

FOTOĞRAFLI