MERSİN, () – MERSİN’de Mezitli Başkanı Neşet Tarhan, sabahın ilk ışıklarıyla mesaiye başlayan personelini birimlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
Kutlama ziyaretlerine sabah 06,30’da Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile başlayan Başkan Tarhan, sırasıyla, Fen işleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret etti.
Daha sonra Ana Hizmet Binası’nda görev yapan personelin de bayramını kutlayan Başkan Tarhan’a Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evi’nde eğitim alan minik çocuklar sürpriz yaparak ziyaret etti. Başkan Tarhan’a hazırladıkları hediyeleri sunan minikler, sırayla makam koltuğuna oturarak fotoğraf çektirdi. Miniklere çeşitli ikramlarda bulunan Başkan Tarhan, "Bu çocuklarımızı gördüğüm zaman geleceğe daha umut dolu bakıyorum. Tüm çabamız, onlara daha iyi bir yarın bırakabilmek için. İnanıyorum ki bu aydınlık yüzleri ile daha aydınlık ve güzel bir Türkiye’nin mimarı olacaklar" dedi.
Tüm vatandaşların bayramını da kutlayan Başkan Tarhan, "Biz vatandaşlarımızın huzur içerisinde bir bayram geçirebilmeleri adına tüm tedbirlerimizi aldık. Personelimiz olası durumlarda yardımcı olabilmek adına bayram boyunca sahada görevlerine devam edecekler. Tüm vatandaşlarımıza, huzur, mutluluk ve gönenç dolu bayramlar dilerim" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI