Gökhan İÇKİLLİ/SAMSUN, () - SAMSUN Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçenin farklı mahallelerinde görev yapan imam ve din görevliler ile bir araya geldi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy Belediyesi Kültür ve Kongre Salonunda, AK Parti İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, Başkan Yardımcıları Aydın Karmil, Murat Karaman, Hüseyin Şenel ve ilçenin farklı mahallelerinde görev yapan imamlar ve din görevlilerinin yer aldığı programa katıldı.
Burada konuşma yapan Başkan Togar, "Geleceğe, yarınlara ve toplumlara şekil veren iki grup insan vardır. Bunların birincisi din görevlileri, ikincisi ise eğitimcilerdir. Eğitimciler hayatın belli bir noktasında vardır. Din görevlileri ise çocuk doğduğu zaman kulağına ezan okumakla başlayan öldüğü zaman defneden, toplumun doğumundan ölümüne kadar hayatın içinde olan kişilerdir. Hem yaşam süremizce bizlere doğruyu güzeli anlatır ve öğretirler hem de fani dünyada bizleri baki dünyaya hazırlarlar. Bu gün burada sizlerle birlikte olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Görev yaptığı mahallede, mahalle sakinlerinin duygularını paylaşan her konuda yardıma koşan dini ve insani vazifeleri layıkıyla yerine getiren, örnek alınan ve örnek gösterilen tüm hocalarımızdan, din görevlilerimizden Allah razı olsun, rabbim yar ve yardımcıları olsun" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI